Csillámpunci
2017. július 05. írta: kerekhely

Csillámpunci

Igen, olvastuk a figyelmeztetést: ne nyomjuk tele ízesített csillámporral a vaginánkat, mert az veszélyes. Persze amúgy sem jutott volna ilyesmi eszünkbe- egészen mostanáig. Vajon milyen lehet? Összetapad? Egyenletesen oszlik el? És egyáltalán, hol? Bent marad? Kifolyik? Tényleg, folyik? Milyen lehet az íze? A csillámpor, az nem kis fémdarabkákból van? Meg lehet azt enni egyáltalán? Okozhat gyulladást? (Igen.) Okozhat fertőzéseket? (Igen, nagyon-nagyon durvákat, a kapszulában lévő cukor és a gombák szeretetteljes viszonyát talán nem is említeném.) 

grass-glitter-hd-wallpaper.jpg

Extrém, persze. Nem ugyanilyen extrém a 8 centis tűsarok? De. Vagy az egyre népszerűbb szeméremplasztikák? De. Vaginaplasztika, el bírjuk azt képzelni? Inkább ne. Sőt, térjünk vissza az ilyesfajta szélsőségektől a hétköznapokba: gyantázás. Összegubancolódott haj kibontása. Szemöldökszedés csipesszel. Nyáron, 40 fokban kibontott haj. Edzés akkor is, ha görcsölsz a menstruációd miatt. Kontaktlencse alatt sivataggá száradó szem. A fejbőrödet maró hidrogénperoxid. A szemedet maró tartós szempillafesték a kozmetikusnál. Az arcbőrödet maró AHA-savas pakolás. Csak hogy feszesebb legyél.

És mert nem vagy elég jó úgy, ahogy vagy. Soha. Akármilyen is vagy. A férfiak versenyeztetnek minket, és mi félünk lemaradni ebben a versenyben- tegyük hozzá, joggal. Hány magyar nő keres annyit, hogy a gyerekeit el tudja tartani a saját jövedelméből? Pedig hát valójában ez a tét- ha nem maradsz elég kívánatos, a férjed elhagy egy fiatalabbért, és akkor nem csak a szíved törik össze, nem csak az önbecsülésed lesz oda; hanem kezdhetsz majd azon is gondolkodni, hogy miből küldd nyáron táborba a gyereket. Hiába marja az arcodat a krém, hiába fáj a mellplasztika, ha ez az ára a máshogy nem megszerezhető anyagi biztonságnak. A hülyének is megéri.

A Big Bang theoryban Penny, aki egy bombanő, és mégis külön szexi fehérneművel csábítja a kevésbé bomba pasiját. Egy régi filmben egy 17 éves lány, aki szintén Victoria's Secret cuccal veszi rá valamire a barátját. Hogy úgy, ahogy van, senki nem elég jó- a dolog ugyanis nem valójában a kívánatosságról szól, hanem a férfiaknak való alárendelődésről. Hogy minél "ápoltabb" és "igényesebb" egy nő, annál inkább feltételezhető róla, hogy nagyon akar tetszeni a pasiknak- és több mindenre hajlandó. Hogy az irreális elvárásokkal (hogy csak egyet említsek: vékony testalkat és nagy mell egyszerre) sakkban lehet minket tartani, hogy ha nem teljesen tükörsima a lábunk, akkor igénytelenek vagyunk, és ez ürügy mindenre. Megcsalásra, pornónézésre, nyilvános szóbeli megalázásokra (Drágám, elveszett a borotva?). Így lesz minden, amit egy tisztességtelen férfi egy párkapcsolatban elkövet ellenünk, a mi hibánk. Lényegtelen, hogy ő maga egy szó szerint büdös, elhízott, adott esetben fogatlan emberi lény, hiszen egy fokkal azért szebb az ördögnél. Markáns arcú. Macis. 

De nekünk azért legyen gyümölcsízű csillámpuncink. Aha. 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kerekhely.blog.hu/api/trackback/id/tr5312641979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerekhely 2017.07.05. 20:00:12

Nőgyűlölő trollok kommentjeit TOVÁBBRA SEM engedem át, feleslegesen strapáljátok magatokat!

ThePaleEmpress 2017.07.11. 14:44:14

Tinikoromban még fájt, hogy csúnya vagyok és nem kellek senkinek. (Mondjuk azzal még manapság sem sikerült megbirkóznom, hogy hiába töröm magam, bármiről legyen is szó, le vagyok konkrétan szarva...csak akkor tűnök fel, ha lelépek.) Ma már szarok rá, hogy szőrös-e a lábam vagy szépre van-e szedve a szemöldököm. A magasabb sarokról lemondtam, nem bírja el a súlyomat és szétmegy benne a lábam. Ennek ellenére néha sminkelek, mert anélkül valóban betegnek néznék ki. (Perks of having iron deficiency anaemia.) Van nekem elég dolgom saját magammal, minthogy bárkinek is próbáljak megfelelni.
süti beállítások módosítása